Privécoaching Coachen van een volle zaal Coaching Workshop 'Doen wat ik wil'

Hoi, ik ben Elleke

 

 • Dertiger
 • Samenwonend
 • Moeder
 • Passie voor persoonlijke ontwikkeling
 • Ervaren coach en trainer
 • Noord-Limburg

 

Hoogsensitiviteit

Zoals de meeste mensen zit ik graag lekker in mijn vel. Dit vind ik door een balans te hebben tussen werk en privé, weinig en veel prikkels, uitdagingen en succeservaringen, in- en ontspanning. Al van jongs af aan zoek ik naar deze balansen. Het ene moment heb ik ze te pakken, het volgende moment ben ik weer zoekende. Een van de redenen dat het voor mij een zoektocht is, is dat ik hoogsensitief ben. Voordat ik kinderen had, kon ik veel rust nemen om prikkels te verwerken. Nu is het een uitdaging om deze rust te vinden. Om ermee te dealen heb ik mij verdiept in hoogsensitiviteit, wat je terug kunt vinden in mijn blogs.

Gewoontes

Mijn interesse in gewoontes is ontstaan toen ik volledig als trainer/coach werkte. Ik merkte hoe belemmerend onze gewoontes zijn. Daarom ben ik op zoek gegaan naar hoe je gewoontes in je eigen voordeel kunt laten werken. Ik heb hier een methode voor ontwikkeld, die deels in mijn blogs terug te vinden is. Wie weet ga ik er ooit weer workshops en lezingen over geven. Het fijne van kennis over dit onderwerp is dat ik merk dat ik bewust gewoontes kan creëren, die helpend zijn. Zo heb ik zoveel mogelijk vaste routines, zoals een vast ochtendritueel en standaard op maandag een handdoeken-was draaien. Dat zorgt ervoor dat ik minder hoef na te denken en minder keuzes op een dag hoef te maken. Ik kan het je aanraden!

Slechthorend

Van jongs af aan heb ik interesse in de Nederlandse Gebarentaal. Ik weet nog dat ik er een opstel over schreef op de basisschool. Na de middelbare school heb ik sterk getwijfeld of ik de studie Tolk Nederlands Gebarentaal ging studeren of Social Work. De keuze is gevallen op Social Work, omdat ik daarin meer afwisseling verwachtte qua werk. Ik bleef geïnteresseerd en leerde in de afgelopen jaren steeds meer losse gebaren. Niet wetend dat ik ze op een dag niet voor de lol zou gebruiken, maar daadwerkelijk nodig zou hebben. In 2022 heb ik ontdekt dat ik slechthorend ben en steeds meer zal worden. Deze beperking is genetisch en komt meer in mijn familie voor. Ik schrijf over mijn proces hierin en deel dat met je in mijn blogs.

 Typerend voor mij

 • Grote koppen thee drinken.
 • Wandelingen maken in de natuur.
 • Dol op quiche, pizza, pannenkoeken en (erwten)soep.
 • Ergens volledig voor gaan.
 • Anderen beschrijven mij als: authentiek, open minded, vriendelijk en duidelijk.
 • Ik hou van: de mensen om mij heen, suikervrije baksels, zachte kleding.


In april 2022 heb ik mijn tweede zoontje gekregen. Sindsdien heb ik weinig energie. Daarnaast gaat er natuurlijk ook veel tijd zitten in de zorg voor mijn gezin. Daarom geef ik op dit moment geen training of coaching. Ik richt mij op mijn werk als Consulent Passend Onderwijs bij ROC Nijmegen, mijn gezin, schrijven en op het doen van leuke ontspannende activiteiten. 

Samen sterk

Deze kanjers zetten hun expertise inzetten om mijn website te laten schitteren:
Grafisch vormgever: Rutger Coucke
Fotograaf portretfoto: SachaWolf Fotografie
Mijn website heb ik gemaakt met Websitemachine

Maak je website met Websitemachine.nl