Individuele coaching Groep Workshop Doen wat ik wil - voor het veranderen van een gewoonte in je dagelijks leven Presentatie - Doorbreek je sollicitatiegewoontes Groepsgesprek Elleke Boot - Workshop Workshop Doen wat ik wil - Handvatten voor het veranderen van een gewoonte in je dagelijks leven
drs. Elleke Boot - Coaching

Dit wil ik anders! Wat is jouw motivatie?

Dit wil ik anders! Wat is jouw motivatie? 06-09-2016

Behoefte aan verandering ontstaat niet voor niks. Daar is altijd een reden voor, zoals:

Kapot ergeren aan jezelf

Je bent het zat dat je sinds kort telkens wéér … (vul zelf maar in). Een relatief nieuwe gewoonte, waar je direct vanaf wilt, voordat je de volgende gedachte hebt.

Nu is het echt genoeg!

Je hebt al vaak pogingen gedaan of bedacht een poging te gaan doen, maar nu is de maat echt vol en besluit je alles op alles te zetten om te veranderen. 

Advies gekregen

De dokter, je moeder, een vriend(in), partner of zomaar iemand op straat zegt tegen je: ‘Joh, wordt het niet eens tijd dat jij…’ Slik! Confronterend! Je realiseert dat diegene gelijk heeft en besluit zijn/haar advies op te volgen.

Geïnspireerd raken

Je ziet een ander iets doen, waarvan je denkt ‘dat is een goed idee!’ Zodoende volg je diegene in zijn/haar voetstappen. Misschien gaan jullie zelfs wel samen eraan werken.

Uitdaging aangaan

Je vindt het leuk om nieuwe dingen uit te proberen, bent nieuwsgierig naar wat verandering met jou(w omgeving) doet of je speelt graag met de mogelijkheden van het menszijn. 

In ieder geval zijn er talloze redenen te bedenken om te willen veranderen. Ik ben heel benieuwd naar jouw motivatie! Laat je een bericht hieronder achter om dit te delen?

Meer lezen over gerelateerde onderwerpen:
- Welke gewoonte wil jij veranderen?

- Hoe stel je een concreet doel op?
- 6 Ingrediënten voor verandering
- Wie gaat jou steunen?


Reageer

Naam

Antispam (vul hier 'ja' in)

Elleke Boot
06 1043 3635
info@ellekeboot.nl

LinkedInPinterestTwitterGoogle+ GRATIS Kennismaking
Doelgerichte coachinG
website maken