Individuele coaching Groep Workshop Doen wat ik wil - voor het veranderen van een gewoonte in je dagelijks leven Presentatie - Doorbreek je sollicitatiegewoontes Groepsgesprek Elleke Boot - Workshop Workshop Doen wat ik wil - Handvatten voor het veranderen van een gewoonte in je dagelijks leven
drs. Elleke Boot - Coaching

Van energieloos en ‘geen zin’ tot stralend en zinvol

Van energieloos en ‘geen zin’ tot stralend en zinvol 20-10-2016


Hoe tevreden ben jij op/met je werk? In hoeverre werk jij vanuit je kern, je waarden, je kwaliteiten?

Pas geleden heb ik besloten om het roer om te gooien. Ik ben uit loondienst gegaan en ben gestart als ondernemer. Daarbij hoorde het loslaten van zekerheden, met name qua inkomsten. Een spannende keuze… Wat ik ervoor terug heb gekregen is echter onbetaalbaar.

Vrij

Ik ben volop bezig met wat ik wil doen en wat ik wil bereiken. Nog nooit heb ik zoveel waardering gekregen voor dat wat ik doe, zowel van mezelf als van anderen. Ik ben enorm aan het leren van het vak ‘ondernemen’, wat mijn leergierigheid voed. Ik ben tevens aan het genieten van vrijheid. De vrijheid om mijn dag en week in te vullen zoals ik wil en waar ik behoefte aan heb. Ook sta ik in mijn kracht. Ik voer de werkzaamheden uit die ik wil doen, werk met organisaties waarmee ik graag wil werken, verleg mijn grenzen, vraag om hulp, mijn creativiteit krijgt alle ruimte en mijn intuïtie zet ik in als raadgever.

Wat is jouw kern?

Coachen als ondernemer past volledig bij mij. De kans is groot dat jij andere behoeftes hebt. Heb je er wel eens bij stilgestaan wat bij jou zorgt voor werkplezier?

Ik gun iedereen om te werken vanuit zijn/haar kern. Ik had daarvoor mijn eigen onderneming nodig. Wat heb jij nodig?

Meer lezen over gerelateerde onderwerpen:
- Druk druk druk… 5 adviezen om tijd voor jezelf te maken
- 6 Ingrediënten voor verandering
- Vanuit angst naar vertrouwen
- Hoe om te gaan met stress? 7 Praktische tips!


Reageer

Naam

Antispam (vul hier 'ja' in)

Elleke Boot
06 1043 3635
info@ellekeboot.nl

LinkedInPinterestTwitterGoogle+ GRATIS Kennismaking
Doelgerichte coachinG
website maken